📝 Toate activitățile, într-un singur loc.

📝 Toate activitățile, într-un singur loc.

    Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de aplicații pentru luarea de note: Evernote, OneNote, Apple Notes, Bear și Simplenote sunt doar câteva dintre opțiunile dvs.

    Dar dacă căutați ceva diferit? Notion este o aplicație nouă promițătoare care ia ceea ce credem de obicei despre o aplicație de luare a notelor și o transformă în ureche.

    Nu numai că abordează o grămadă de funcții noi, dar și regândește modul în care abordăm documentele în primul rând.


💬 Long story short..

    Site-ul Notion descrie aplicația drept un „spațiu de lucru all-in-one”. Ceea ce înseamnă acest lucru este că vă puteți păstra toate notele, documentele, sarcinile, proiectele și multe altele în Notion.

    Au existat și alte proiecte care au încercat să facă acest lucru, dar fie ca esti elev de liceu, student sau CEO-ul unei organizații de renume, Notion pare să fie unul dintre cele mai bune ustensile care sa te ajute!

    Notion folosește conceptul de „blocuri” pentru stocarea datelor și vă permite să le prezentați în mai multe moduri.

    Acest lucru înseamnă că puteți avea o listă de sarcini, apoi le afișați așa cum ați face pe o placă Kanban. Dacă sunteți un utilizator Trello, nu veți găsi toate aceste funcții aici, dar există o cantitate surprinzătoare de funcționalități care fac aplicația sa fie mai performantă din toate punctele de vedere.

    Faptul ca Notion este open-source înseamnă, de asemenea, că este aproape infinit de flexibilă.

    Dacă doriți, îl puteți folosi ca aplicație de note, instrument de gestionare a sarcinilor, CRM sau toate cele de mai sus.

    Trebuie doar să vă asigurați că aveți la dispoziție cantitatea potrivită de stocare.


🧱 Blocks - o nouă abordare a productivității

    Un bloc în Notion este orice conținut pe care îl adăugați. Poate fi un articol de rezolvat, un fragment de cod, o imagine, un fișier încorporat sau orice altceva. Acestea sunt în esență blocurile de construcție din care este construit orice altceva din Notion.

    Acest lucru este diferit de cantitatea mare de stocare pe care aplicațiile precum Evernote o limitează pe baza prețurilor.

    Din fericire, Notion nu taxează pentru cantități diferite de blocuri.


💸 Ok, ok, dar.. How Much?

    Oferta gratuită a aplicației este destul de impresionantă, mai ales atunci când o comparați cu ofertele gratuite de la unii dintre concurenții săi.

    Obțineți membri nelimitați, 1.000 de blocuri de stocare și o limită de încărcare de 5 MB pentru fișiere.

    Trecerea la planul personal vă va costa 4 USD pe lună. Cel mai important, acest lucru vă oferă blocuri nelimitate și fără limită pentru dimensiunea de încărcare a fișierelor sau câte fișiere puteți încărca.

    De asemenea, primiți asistență prioritară și istoricul versiunilor, permițându-vă să reveniți la un bloc înapoi la orice versiune în ultimele treizeci de zile.

    Planul echipei costă 8 USD pe membru pe lună. Aceasta obține toate caracteristicile din planul personal pentru fiecare membru, precum și instrumente avansate de administrare.


🤔 Până acum sună interesant, așa-i? Dar oare de ce ai folosi Notion?

    Dacă sunteți în căutarea unui hub all-in-one pentru datele dvs., Notion ar putea fi alegerea perfecta!

    Acesta preia de unde pleacă Microsoft OneNote, permițându-vă să combinați tot felul de date și să le organizați într-un mod care funcționează pentru dvs.

   Compania continuă să adauge lunar funcții și funcționalități noi.


    S-ar putea să căutați doar un înlocuitor pentru Evernote..

    În acest caz, Notion poate funcționa absolut, dar s-ar putea să găsiți ciudat stocarea bazată pe blocuri. Înainte de a vă stabili, vă recomandăm să aruncați o privire la următorul videoclip:


    Până una alta, daca ți se pare interesantă aplicația, o poți descărca pe PC de AICI sau chiar pe Telefon și Tabletă de AICI.

    Nu uita să fii productiv! 🤓